Ohjeet

Tilaaminen

Käsittelemme tilaukset automaattisesti ja saat yleensä tunnukset kotisivujesi rakentamista varten jo muutamassa minuutissa. Joissakin tapauksissa tilaus saattaa vaatia manuaalisen varmentamisen, jolloin saat tunnukset käyttöösi muutaman tunnin kuluessa tilauksestasi.

Valitettavasti emme voi taata että haluamasi verkkotunnus on vapaa rekisteröitäväksi. Mikäli rekisteröinti ei jostain syystä ole mahdollinen, olemme sinuun yhteydessä ja sovimme mahdollisesta korvaavasta verkkotunnusnimestä.

Tilauksesi tekemisen jälkeen saat tunnukset kotisivutilan käyttöä varten. Mikäli olet tilannut paketin, joka sisältää myös sähköpostilaatikot, saat myös tunnukset niiden käyttöönotoa varten.

Verkkokaupassamme käyvät yleiset korttimaksut ja verkkopankkiosto.


Tunnukset ja käyttö

Saat tunnukset palvelimelle, joiden avulla voit siirtää tiedostoja scp/ssh -yhteyden yli. FTP-yhteys ei ole tietoturvasyistä mahdollinen, mutta useimmat FTP-ohjelmistot tukevat myös scp-protokollaa.

Wordpress -sivujen perustaminen on helppoa hallintapanelimme kautta. Ohjeet löydät kirjautumalla sinulle toimitetuilla tunnuksilla omaan hallintapaneeliisi.